Najnovšie recenzie zo sekcie Odpadkové koše
super
- Sympaticky design, stabilita
- Nižší objem
- Uško trochu zavadzia pri vyberaní sáčku
- sú dostatočne veľké
Otvaranie je dost hlucne. Pohybove cidlo je z vrchmej strany a hned Vas zaregistrujete aj led len prechadzte okolo kosa. Niekomu to moze pripadat ako vyhoda, niekomu to moze vadit.
Za mna je to vyhoda. Predchadzajuci Lamart mal cidlo smerom dopredu a nevyhovovalo nam to.
Odpadkový kôš Imaxx Premium 30L
Pridané: 7. augusta 2023
(naposledy upravené 29. augusta 2023)
Zakúpený v APOLLOs.SK
Som velmy spokoja ...lebo velmy praktický
- prakticke, vacsi rozmer
Su to vacsie kose, takze nie su hned plne. Rozmerovo nam presne pasuju do rohu v kuchyni. Doteraz sme recyklacnym nadobam nevedeli najst miesto a so vsetkym sme behali do vriec v spajzi, toto je super!
- Plne funkčný
- Pekný dizajn
- Ľahká manipulácia
Ja osobne by som uvítala ešte keby ten spodný diel bol pedálový (teraz je potrebné otvoriť - vytiahnuť spodný diel rukou), ale aj tak ho hodnotím veľmi dobre. Vrchný diel má automatické otváranie cez senzor pohybu.
Produkt je presne podľa môjho očakávania
Kos som si vybrala kvoli peknemu dizajnu, je to taky soliter do kuchyne, kde sa nam uz nezmestil kos. Je to kus nabytku, ktory sa farbou hodi ku zvysku prostredia. Nezabera vela miesta, prakticky tip on vrchnak.
Trochu drahsi, ale verim, ze vydrzi vela rokov.
- Je to prakticka vec nevalaju sa ti vrecia. Naplníš zaviažeš a vynesieš.
Vyhovuje mi objem košou a tiež design.
- Nemusím stále behať ku kontajnerom, ďakujem
- Plní svoj účel
Veľmi tenký, zle opracovaný vrchnák, aj sa ho bojím otvoriť že sa zlomí. Hrozné niečo.
- Nezaberie veľa miesta
- Maly a skladny
- Vodotesny
- Super reaguje.
Je dost vysoky a uzky, tak dufam , ze dostanem k nemu kupit sacky na odpad.
- veľmi praktický
- vrecká do koša potrebuje oveľa väčšie, ale vôbec to neprekáža
- krehký materiál
- Presne tvar a rozmery, ktore som potrebovala
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »